Редактор: Недко Петровe-mail: [email protected]Кадри: Нова ТвБившият шеф на Българския народен съюз (БНС)

...
Редактор: Недко Петровe-mail: nedko_petrov_petel.bg@abv.bgКадри: Нова ТвБившият шеф на Българския народен съюз (БНС)
Коментари Харесай

Боян Расате: Съмнително е, че Емил Крумов се е самоубил. Искаме доказателства от ДАНС

Редактор: Недко Петров

e-mail: [email protected]

Кадри: Нова Тв

Бившият началник на Българския национален съюз (БНС) Боян Расате разгласи в „ Здравей, България ” по Нова Тв, че версията за самоубийството на Емил Крумов в ДАНС е съмнителна. Днес следобяд той има среща със чиновници на ДАНС, на която ще желае да му бъде потвърдено по неоспорим метод, че в действителност става въпрос за самоубийство.

„ Ето част от това, което сподели по случая Расате:

„ Емил беше спокоен и непретенциозен човек. Отговаряше за разпространяване на рекламните материали и прпогандата на БНС в Перник. Съвестен, това което му се дава за задания, го извършва и се захваща на работа.

Обстоятелствата, при които той е умрял, са съмнителни. Първо, твърди се, че се е самоубил. Кой го твърди, управляващите настояват, че в постройката, в която е починал, се е самоубил. Аз считам, че е изцяло допустимо да е станала няккава блъсканица, да е желал да си потегля и някой чиновник да се е престарал.

Първо споделиха, че се е самоубил с химикалка, след това с револвер със заличени номера. Предварително имаше информация, че е тръгнал да прави нападение след чиновници на ДАНС, в последна сметка се самоубил, само че не с бойния револвер, а с химикалка. Напълно допустимо е да е нямал оръжие.

Човекът е логически, спокоен, в никакъв случай не е давал индикации, че ще посегне на живота си.

Ако извършите обиск вкъщи ми, ще намерите ето тези автомати (показва снимка).



Това са  въздушни оръжия, детски играчки за пораснали деца. Ако се бях самоубил, аз нямаше да мога да обясня, че това са детски играчки.

Какво от това, че е имал портрет на Хитлер вкъщи си? Много хора имат. Аз имам 200 портрета на Хитлер. Това прави ли ме самоубиец или цел на службите? Според мен, да.

Бил е  привикан в ДАНС, най-вероятно да бъде репресиран, с цел да взе участие в едно шествие, което се организира от години и отново ще се организира.

Да, през 1981 година е взел участие в отвличането на самолета София - Варна, за да се напусне тази комунистическа страна Народна република България и да се добере до Западна Европа. Допускам, че тогава е бил измъчван от органите на специфичните служби и Министерство на вътрешните работи, в резултат на което са му останали душевен контузии.

Днес в 15 часа имаме среща с ДАНС. Ние желаеме да ни бъде потвърдено по неоспорим метод, дали с видео, дали с друго, че това лице в действителност се е самоубило и в това нямат вмешателство органите на ДАНС. ”

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа ``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР